Illinois Lottery Player vinner 56 miljoner dollar på Mega Millions

En Illinois Lottery-spelare har vaknat upp och blivit 56 miljoner dollar rikare efter att ha vunnit jackpotten i Mega Millions i går kväll. Detta är den största lotterivinst som vunnits i Illinois sedan 2017.

Den vinnande lotten köptes på Citgo Gas Station som ligger på 13830 S. Pulaski Road i Crestwood, Illinois. Det är inte bara den lyckliga lottospelaren vars liv har förändrats över en natt i och med att deras lyckonummer har dragits – återförsäljaren som sålde den vinnande lotten kommer att få en försäljningsbonus på 500 000 dollar.

Ägarna till Crestwood Citgo Gas Station, Cue och Nabila, är extatiska över att ha sålt den vinnande lotten och gav följande kommentarer:

Jag vet inte om vinnaren har kommit fram ännu, men förhoppningsvis är det en vanlig spelare. Vi kommer nu att vara kända som en lyckosam butik, vilket är fantastiskt!

Spelaren har 12 månader på sig att hämta ut sitt pris från och med datumet för dragningen. Om du har köpt en Mega Millions-lott från Citgo Gas Station i Crestwood, IL, uppmanar Illinois Lottery dig att skriva ditt namn på baksidan av lotten och boka ett möte på ett kravcenter. För mer information om hur du hämtar ut en lottovinst.

Mega Millions-jackpotten har återställts till 20 miljoner dollar. Mega Millions spelas varje tisdag och fredag kväll, och nästa dragning sker på fredag.

Illinois Lottery Player vinner 56 miljoner dollar på Mega Millions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top