Powerball lotteri från Amerika

Köp en biljett nu och spela tillsammans med det amerikanska lotteriet. Jackpotten kan nå mer än en miljard dollar. Även i Sverige kan du spela online med detta amerikanska lotteri

KRAFTBOLL/Powerball. Under 1980-talet insåg lotteritjänstemän att multistate lotterier kunde erbjuda högre utbetalningar än enskilda lotterier eftersom kostnaderna för att köra ett spel kunde delas.

Powerball-jackpotten stiger till 1,7 miljarder dollar i oktober 2023

Hur man spelar Powerball?

Powerball spelas genom att välja 5 olika nummer från 1-59, och 1 “Powerball” -nummer från 1-35. Dessa sex nummer utgör en enda Powerball-post och pengar kan vinnas för att matcha bara Powerball-numret på egen hand.

Köp lotter på nätet för Powerball lotteriet från Amerika. Beställ en lott från Sverige för Powerball USA och ha chansen att vinna den stora jackpotten.

Siffrorna måste matchas med dragningen som den köpte biljetten för och det finns två dragningar varje vecka på onsdagar och lördagar kl. 23:00 Eastern Standardtid. Du kommer att kunna hitta resultaten online på vår Powerball-resultatsida inom några minuter efter den direkta dragningen.

MUSL USA lottery association

Multi-State Lottery Association (MUSL) bildades 1987 som en ideell förening av stater som erbjuder lotterier. Den administrerar en mängd olika spel, vars mest kända är Powerball. I detta lotto spel har varje biljett sex nummer: fem siffror väljs ut ur femtiofemtal, och sedan väljs ett separat nummer, Powerball, av fyrtiofemtal. Oddsen att vinna jackpotten är cirka 146 miljoner till 1. Teckningar har hållits två gånger i veckan sedan den första teckningen den 22 april 1992. Den största jackpotten som någonsin utbetalades i februari 2006 var 365 miljoner dollar. Det delades jämnt bland åtta medarbetare i Lincoln, Nebraska.

dra powerball loterij 2023

Från och med augusti 2008 hade MUSL (http://www.musl.com/musl_members.html) trettio medlemmar. Varje medlemsstat erbjöd åtminstone ett MUSL-spel, och tjugosju medlemsstater, District of Columbia, och Amerikanska Jungfruöarna erbjöd Powerball. Varje medlem behåller 50% av sin egen Powerball biljettförsäljning. resten betalas ut i priser.

Hur TALL är 40 miljoner dollar?

Powerballs starta jackpot på 40 miljoner dollar verkar kanske inte så mycket, men fråga dig själv detta – är 40 miljoner dollar verkligen en liten summa pengar? Är Smithsonian Institution i Washington, D.C., en liten byggnad?

Om du skulle stapla $ 100-räkningar, ta en titt på höjderna som pengarna skulle uppnå vid varje uppskattat jackpotbelopp.

Hur bestäms Grand Powerball-priset?

Det finns många faktorer som avgör den annonserade Grand Prize-uppskattningen i Powerball®-spelet; två viktiga är spelförsäljning och livränsfaktor.

Ett antal variabler kan påverka spelförsäljning, till exempel säsongsbetoning eller en stor Mega Millions-jackpot. Traditionellt sett är spelförsäljningen starkare för en lördagsteckning kontra en onsdagsteckning.

Livräntefaktorn, eller kostnaden för att finansiera ett livräntepris, är en annan viktig komponent. Livräntefaktorn består av räntor för värdepapper som köpts för att finansiera prisutbetalningar. Ju högre räntor, desto högre annonserade Grand Prize. Du kanske inte inser att en ekonomisk verklighet som räntor påverkar även Powerball-jackpoten, men de gör det!

Powerball är ett lotteri, som grundades för några år sedan i USA. Nuvarande reglerna för lotteriet i kraft sedan 2008. En viktig händelse i historien om Powerball är undertecknat 13 oktober, 2009 avtal med Mega Millions lotteriet, genom vilket öde försäljningen hålls ihop, så att spelarnaPowerball blir mer och intäkter från lotteri är mer och mer imponerande. 31 januari 2010 har börjat sälja lotter för 10 Power Ball Mega Millions partners.

Powerball Reglerna

Powerball Reglerna är enkla. Spelarens uppgift är att välja 5 nummer av 59 nummer (vita bollar), och valet av en extra boll av de 39 röda kulor (röda bollen eller Power Ball). Minsta Grand Prize i Powerball är upp till 20 miljoner dollar. Vinnare skall betalas ut i 30 omgångar under de kommande 29 åren. Naturligtvis uppfyller denna form av utbetalning av vinster i Powerball med olika åsikter, men jag tror att många människor betalat amorteringar vinner är en rimlig lösning och låter vinnaren till sina vinster klokt hade pengar. Du kan också vinna Power Ball Online. Amerikanska lottdragning sker varje onsdag och lördag.Power Ball

Visst du undrar vad de såg ut som en rekord vinster Powerball lotteri. Redan bråttom med svaret på denna fråga. 18 Februari 2006 kom den riktigt stora vinst på $ 365.000.000. Denna seger föll i Nebraska och var uppdelad på åtta arbetstagare köttanläggning, som tillsammans spelade Power ball. 19 Oktober 2005 i Oregon föll vinst på 340 miljoner euro dollar – en enorm fördel för inhämtar familjen som bidrog till öde lotteri. Under 2002 staten West Virginia trafiono $ 314.000.000 – och det vid jul – du kan bara drömma gåva till jul. Varje ansamling Powerball jackpot ökar med ett belopp på minst $ 5 miljoner. Betalning av kapitalbeloppet i 30 omgångar att vinna görs på en progressiv, det vill säga – om du vinner ett belopp av $ 15 miljoner den första årliga utbetalningen kommer att handla om $ 267,000, medan den senare om $ 834,000.

Scroll to top