Mega Sena Brasil

Mega Sena är Brasiliens nummer 1 lotterispel. Det har höga jackpots och fantastiska priser för människor som missar den stora vinsten. Spelet drivs av Caixa Econômica Federal Bank of Brazil, som har haft kontroll över spelet sedan 1961. Liksom alla nationella lotterispel av denna karaktär går en del av vinsten till den brasilianska statskassan för att betala för förbättring av utbildnings- och sociala projekt.

Mega Sena finansierar och vinn procent

Totalt 46% av de pengar som tas för varje dragning placeras i prisfonden. Spelare vinner procentsatser av prisfonden beroende på hur många nummer de har matchat. 5% av de pengar som tas i varje dragning läggs åt sidan för att skapa prisfonden för en speciell dragning som hålls på nyårsafton, “Mega Da Verada”. Denna speciella nyttårsdrag har ofta enorma jackpots.

Tack vare populariteten för priserna i Mega Sena kan du nu köpa biljetter från nästan var som helst i världen. Det betyder att du kan gå in i Mega Sena-lotteriet från utanför Brasilien och vinna priserna – som kan skickas via banköverföring.

Hur man spelar Mega Sena?

Mega Sena är ett enkelt spel att spela. Vid köp av en biljett måste spelare välja 6 olika nummer från ett fält på 1-60. Spelet spelas två gånger varje vecka på onsdagar och lördagar klockan 20:00 GMT. Målet med spelet är naturligtvis att matcha dina siffror med dragningen, desto fler nummer du matchar desto högre pris.

Av de totala prisvinnarna på första, andra och tredje plats får en procentandel enligt tabellen nedan.

Antal matchade procent av prisfonden
6 35%
5 19%
4 19%
22% av prisfonden läggs åt sidan för en speciell dragning varje femte dragning. De återstående 5% sparas för en speciell nyårsdragning. Procentandelen som tilldelas varje priskategori delas mellan alla vinnarna i den priskategorin. Det finns naturligtvis mycket färre vinnare som matchar 5 nummer än 4 så att varje vinnare får ett högre pris.

Mega Sena är det största antalet spel i Brasilien. Ett intressant faktum är att Mega Sena lotteri anordnades för att ge en chans att bli rik snabbt att spela i det så bra som medborgare för att finansiera olika sociala program, inklusive utbildningsprogram. Mega Sena Lotteri är att placera en satsning på sex nummer från 60 Lotteri vinnande nummer däremot är lite annorlunda än någon annan lotteri, nämligen två-siffriga tal är oavgjort vid varje slumpmässigt utvalda nummer.

Den första siffran är hämtade från siffror från 0Mega Sena till 5, och en av siffrorna 0 till 9 När gjorde dubbelt så många 0, kommer detta att innebära att antalet drogs 60:e Mega Sena lotteridragningar äger rum två gånger i veckan, på onsdagar och lördagar. För att komma igång med Mega Sena lotteriet måste registrera dig online på vår hemsida och skapa ett personligt konto som du kan skicka dina insatser, få bekräftelse på sin slutsats och att hantera dina vinster. Registrera dig i vårt system går snabbt och lätt, så du kan säkert spela olika spel online lotto.

Och det finns ett val, är det lotteri verkligen mycket, och definitivt en av er kommer att hitta något som passar för alla. Så vänta inte längre och börja ditt äventyr med lotteriet i dag. Du har en chans roligt och stora vinster. Det är allt som väntar vid din dörr, missa inte din chans.

Scroll to top