Powerball Australia

Australian Powerball lotteri är modellerad efter sina amerikanska föregångare. Den första dragningen lotteri Powerball Australia hölls i maj 1996. I olika regioner av Australien lotteriet är känd under olika namn.

Och så, till exempel, är i New South Wales och South Australia som kallas “Power 45″ i delstaterna Queensland och Tatts namn används “Powerhit”, i västra Australien verkar termen “PowerPik.” Starta spelet iPowerball Australia Powerball Australia online är mycket enkelt, bara skapa ett konto på vår webbplats från vilken du kan skicka dina insatser, få bekräftelse på sin slutsats och att hantera dina vinster. Med vår service, spelar lotto på nätet enkelt och tryggt.

Slutsats av fabriken i Powerball Australia är att placera en satsning 5 nummer 45 och ett extra nummer, som kallas nummer, “Power Ball” med en andra uppsättning 45 siffror. Som du kan se, regler på samma sätt som i fallet med den amerikanska versionen. Australian lottdragning sker en gång i veckan, på torsdag kväll, lokal tid i Australien. Grundläggande jackpotten i Powerball Australia är Australiens 3 miljoner dollar.

Men att vinna den första graden är sex gånger svårare att komma förbi, och det är eftersom det kräver en korrekt förutsägelse av alla fem siffror och antalet extra “power ball”. Vänta inte längre, registrera dig på vår hemsida lotto spel och starta ditt spel med miljontals nu.

Powerball Australia – Bakgrund

Den första dragningen av lotteri Powerball Australia hölls 1996. Lotteriet skapades av LotteryWest organisationen, för att samla in pengar till kommunala välgörenhetsfonder för australiensare bosatta i den västra delen av landet. I olika regioner av Austalien är lotteriet känt under olika namn.

Om spelet – Hur man spelar, och så vidare

När du ska spela Powerball gäller 2 uppsättningar siffror hämtade från två maskiner, som vardera innehåller 45 bollar, numrerade från 1 till 45. För ett standard nummer väljer du fem nummer från första serien av numren 1 till 45, och ett Powerball-nummer från den andra serien mellan 1 och 45.

Totalt drar maskinerna sex nummer. Först de fem vinnande numrena, och sedan ett Powerball nummer.

Du kan välja dina nummer varje vecka på ett spelkort. Lagra dina favoritnummer med lottospel eller ta en snabbstart för att få chansen att vinna Powerball-priset.

Det minsta antalet av spel du måste spela i Powerball posten är 2. Du kan spela valfritt antal av standardspel, upp till 12 plus, upp till 36 spel, om du sedan väljer snabbstart-post.

Powerballs spelpriser delas upp i divisionella prispotter, precis som i de andra lottospelen.

Dessa löper från division 1, som är den högsta vinsten, vidare till division 7 som är lägsta priset.

Precis som på Måndagens Torsdagens, och Lördagens lottodragning finns det flera sätt att delta och vinna i Powerball-dragningen varje Torsdag. Det första sättet att spela på kallas quickpick eller snabbstart. En quickpick är när en datorgenererad biljett entrat dragningen åt dig. Du behöver inte välja någon av sifferkombinationerna eller Powerball-numret i spelet du spelar. Detta är antagligen det snabbaste och enklaste sättet att spela Powerball.

Ett annat sätt att spela Powerball är genom att markera din kupong manuellt. Följ bara instruktionerna för att välja dina primära spelnummer, och ditt Powerball-nummer för varje spel du anger.

Vissa stater har gått samman för att köra flera statliga Powerball-lotterier.

Mer om Super lotto Plus, lotteriets uppkomst och utveckling genom åren

Lotteriet från Kalifornien har funnits sedan mitten av 80-talet. Den 3 oktober 1985 gick de första lotterna till försäljning. SuperLotto startade 1986, och var känt som California Super Lotto. Spelet var ett enkelt 6/49 lotteri, men har utvecklats genom åren. År 1990 ändrades det till ett 53 boll set, och en sjunde boll tillsattes.

Så spelar du det Kaliforniska lotteriet

Det Kaliforniska lotteriet påminner mycket om Mega Millionslotteriet. För att spela det här spelet måste lottospelaren välja mellan två olika nummeruppsättningar. Antingen väljer spelaren 5 nummer av 47 möjliga, eller 1 nummer från 27 möjliga nummer.

25 miljarder dollar till utbildning, tack vare spelarna

Sedan 1985 har lotterispelare bidragit med över 25 miljarder dollar, till att skapa mer utbildningsmöjligheter för Kaliforniens studenter. Med hjälp av dessa medel kan offentliga skolor behålla sina kompetenta lärare, köpa in material till klassrummen med mera. Inget av det här skulle vara möjligt utan lotteri-spelarna.

Super Lotto Plus dragningar hålls varje onsdag och lördag klockan 07.57 (Pacific Time) i Sacramento, Kalifornien. Dragningen sänds på olika kanaler över hela Kalifornien.

Scroll to top