Storbritannien lotteri

Lotteri nummer i Storbritannien grundades av brittiska Camelot 1994. I sin rika historia, kommer ett lotteri passera en mycket allvarlig kris, vilket ansågs början på slutet på lotteri. Men lyckan log på den UK Lotto och bidrog till att bryta nedgången. Idag är det brittiska lotteriet den mest kända lotteri iUK National Lottery Storbritannien. Det stora antalet britter som deltar i alla utlottningar, drömmer om att träffa jackpotten och vinna många miljoner brittiska pounds. Idag ägarna till lotteriet skratt från krisen 2002 och njuta av den ständigt ökande populariteten för det nationella lotteriet.

Hur spelar man på det brittiska lotteriet?

För att spela UK Lotto behöver du bara välja sex nummer mellan 1 och 59. Dragningarna äger rum på onsdagar kl. 20.30 och lördagar kl. 19.45, så se till att kontrollera när biljettförsäljningen stänger så att du inte missar chansen att vinna.

Du kan köpa Lottolotter hos auktoriserade återförsäljare i hela Storbritannien eller delta i dragningar online. Oavsett hur du väljer att spela är de viktigaste stegen du måste följa desamma:

Välj dina sex nummer från 1-59.
Du kan välja dina egna nummer eller få ett slumpmässigt urval gjort åt dig genom att köpa en Lucky Dip-biljett eller använda en nummergenerator.

Bestäm hur många linjer du vill spela. Återförsäljarna låter dig välja upp till sju nummerrader på en enda spelkupong.

Köp dina lotter före sluttiden för den aktuella dragningen. Lotto UK erbjuder spelarna en chans på 1 på 9,3 att vinna något pris.

Regler Lottery UK National Lottery

Regler Lottery UK National Lottery är mycket enkel och begriplig, så att besluta om detta spel kommer du inte ha några problem med rätt vadslagning och spel. Spelet är ett slumpmässigt 6 nummer av 49 bollar. Det slumptal är också extra. Varje nummer kan dras endast en gång. Du kan också använda den så kallade. “Lucky dip” – en kupong som innehåller 6 nummer slumpmässigt av en kuponger maskin skriva ut. I vår webbplats kan du välja din 6 nummer som ger dig lycka. Vinst betalas för anläggningar med minst tre lämpligt valda nummer. Antal ytterligare gäller endast spelare som korrekt valde 5 av 6 siffror. Om du träffar 6 vinnande nummer som erhållits från UK Lotto jackpott. När du väljer rätt fem nummer och antalet extra får du en bättre vinst än om träffen bara 5 viktigaste siffror. Om ingen av spelarna kommer att gå hemmaseger i UK Lottery följs av UK Lottoackumulation, som är begränsad till tre på varandra följande ackumulering. UK Lottery Online Rita som hålls varje onsdag och lördag.

Förutsättning för att spela den brittiska lotteriet är i rätt ålder. För att spela måste man vara över 16 år. Det är också viktigt att i händelse av underlåtenhet att hämta priset ger vinnaren UK Lotto tid för mottagning. 180 dagar efter flödet av pengar skall överlämnas till ansvariga avdelningar. Det har funnits sådana fall att någon har vunnit det UK National Lottery, men lyckas inte gå att plocka upp en seger. Varför? Vi vet inte. Istället vet vi att intresset för ett lotteri ökar och att, med möjlighet för spel lotto online, även du har chansen att få en stor vinst.

Om du vill prova lyckan och spela UK National Lottery på nätet är nog för att skapa ett konto på vår sajt. Kanske är det väntar på dig en annan stor vinst!

Scroll to top