El Gordo Spanien

Försök spela lottospelet El Gordo Spain om du vill testa lyckan med spel. Detta lotteri är det nationella lotterispelet i Spanien, det är bokstavligen översatt till “fett ett”, en hänvisning till lotteri jackpotten som oftast är den högsta i landet. Det totala utdelade prisbeloppet är ungefär 3 miljarder euro varje månad, och dragningen väntar medvetet av mer än tusentals spelare.

Köp lotter på nätet för El Gordo lotteriet från Spanien. Beställ en lott från Schweiz för El Gordo den 22 december 2023

På sommaren och vintern (juli och december) hålls speciella El Gordo-dragningar där prisfonden kan vara så hög som mellan 140 miljoner euro och 2,4 miljarder euro. Dessa enorma jackpots lockar spelare från hela världen att köpa biljetter. Detta innebär att människor utanför Spanien kan köpa biljetter till spelet online.

Hur man spelar El Gordo Spanien?

Normala dragningar av El Gordo inträffar varje söndag. För att spela måste du välja 5 olika nummer från ett fält på 1-54 och 1 “reintegro” -nummer från ett fält på 1-9. Dragningen hålls varje söndag kl. 12:00 GMT (13:00 lokal tid i spanska). När dragningen hålls väljs 5 nummer slumpmässigt från en trumma på 54 och 1 väljs slumpmässigt från en trumma av 9.

Naturligtvis måste spelare matcha sina valda nummer med dragningen för att vinna priser. Det finns totalt 9 olika priskategorier beroende på hur många nummer du matchar. 5 + Reintegro vinner jackpotten, priser med minskande värde ges sedan till spelare som matchar bara 5, 4 + Reintegro, 4, 3 + Reintegro, 3, 2 + Reintegro, 2 och bara Reintegro-numret på egen hand.

I alla drag där toppprisen inte är en överförs dess värde i prisfonden och läggs till värdet på nästa jackpot.

Numeriska spanska lotteriet skiljer sig från andra lotteri flera viktiga aspekter. Rita El Gordo de Navidad som hölls den 22 december varje år, så detta är jul lotteri. Du kan inte undgå att notera att för den spanska lotteriet är en slags semester, en mycket viktig del av julen, en nationell tradition. På spanska lotteriet och väntar otåligt på dem, även inte har något emot att lotteriet sänds under flera timmar av TV-sändningar. El Gordo är ettEl Gordo lotteri, som verkligen värt att vänta. Ursprunget till lotterier går tillbaka till 1812.

El Gordo är upp till 2,2 miljarder euro

Varför 98% av spanjorerna spela på El Gordo Svaret på denna fråga är mycket enkel. Pula vann El Gordo är upp till 2,2 miljarder euro! Ingen annan lotteri erbjuder inte en så stor jackpot. Vad mer? – Sannolikheten för att vinna i detta lotteri är 1 till 6 Vad mer skiljer sig från andra lotteri? Visst, öde priset. Tja, tills lotten kostar 200 euro, kan så inte alla har råd att köpa den. Biljetterna är indelad i 10 delar (kallade decimos). En Decimo kostar 20 euro. Du kan köpa en, två, tre … eller tio decimos. Köpa en del av biljetten måste du räkna med att om en biljett är dragna, måste man vinna för att dela med andra ägare av andra decimos. Många familjer består att gemensamt köpa hela biljetten eller ens några gemensam biljett. El Gordo kallas familjespel. Många har gjort upp med vad som händer med vänner eller anställda i samma företag. Det intressanta – små byar och städer i Spanien samverkar för att köpa biljetter och fler biljetter att öka din chans att vinna. Sedan segern delas mellan alla.

I Spanien El Gordo lotteri är en riktig fest. Delta i tävlingar välgörenhetsorganisationer, klubbar och barer. Barer på dörrarna hänger med antalet kupong kort, och om vinnande baren kan gästerna dricka på bekostnad av ägarna. Ritningar är mycket hyllade och levde. Innan miljontals tv sitta spanjorer, som inte har något emot att El Gordo dra tar flera timmar. I El Gordo de Navidad där tills 13 000 pris! Provtagningsmetod är mycket märkligt – väljs varje år dussintals barn från skolan, vars skyddshelgon Ildefons. Studenterna paras ihop och dra sina bollar med två trummor på en stor kuliss. IEl Gordo De Navidad en av trumman är bollar med nummer av kuponger, den andra – mängden av vinster. Efter att ha valt en boll från varje fat för barn sjunga ut vinnande och antal tur. ElGordo lotteri är en riktig fest. Detta är vad som gör dragningen är mycket spännande är att man aldrig veta vid vilken tidpunkt kommer att falla stora utlottningen. Detta kan inträffa i början, och kan också vara i slutet. Det beror helt på vad kulan kommer att dras. Känslor sannerligen inte saknas, eftersom El Gordo blivit mer populär.

Vill du prova lyckan på El Gordo Du behöver inte bo i Spanien, för att spela det nationella lotteriet spanjorerna. Du kan använda vår webbplats och spela El Gordo online! Så vänta inte längre!

Scroll to top