Eurojackpot för svenska deltagare: Allt du behöver veta

Eurojackpot anses vara ett av de största lotterierna i Europa och ger spelare från olika länder möjlighet att vinna stora jackpottar. För svenska deltagare ger Eurojackpot en spännande chans att vinna miljoner utan att flytta från sitt land. I den här artikeln får du lära dig allt du behöver veta om att delta i Eurojackpot från Sverige.

Spela Eurojackpot-lotteriet online

Välj alltid en ansedd lotterileverantör. Läs recensioner och erfarenheter från andra spelare. Undvik webbplatser som ser för snygga ut med erbjudanden.

För svenska lotteriälskare erbjuder Eurojackpot en rolig möjlighet att vinna stora priser. Genom att delta online kan svenska spelare gå med i detta europeiska lotteri enkelt och säkert.

Hur fungerar Eurojackpot?

Välj 5 nummer mellan 1 och 50 och 2 ytterligare euronummer mellan 1 och 10.
Dragningen sker varje fredag kväll.
Det finns totalt 12 prisnivåer, allt från att gissa 2 huvudnummer till att vinna jackpotten genom att gissa rätt på alla 7 nummer.

Online-deltagande från Sverige

Eftersom nationsgränser inte är ett hinder för deltagande i lotterier online, kan svenska spelare enkelt delta online. Välj en pålitlig lotterileverantör online som säljer Eurojackpot-biljetter.

Ange dina nummer eller välj ett slumpmässigt urval.
Betalning: Betala säkert online via olika betalningsmetoder som är lämpliga för svenska deltagare.

Dragning och resultat

Efter dragningen publiceras resultaten online. Många leverantörer skickar också ett e-postmeddelande när du har vunnit.

Fördelar med online-deltagande för svenska spelare:

  • Bekvämt att delta hemifrån eller på resande fot
  • Automatiska meddelanden när du vinner
  • Ingen fysisk lott att förlora
  • Tillgång till lotterier utanför Sverige
  • Säkerhetstips för deltagande online

Vad är Eurojackpot i Sverige?

Euro Jackpot är det nya europeiska lotteriet som utmanar EuroMillions om att vara det största. EuroJackpot skapades år 2011 och var ämnat åt de länder som inte deltar i EuroMillions. Dessa länder har nu alltså sitt egna gemensamma lotteri så att de också kan ta del av spänningen med jättestora jackpottdragningar. Och jättejackpottar är precis vad EuroJackpot erbjuder. Lägsta nivån för jackpottvinster är på €10 miljoner och kan potentiellt stiga till hela €90 miljoner!

Den första EuroJackpotdragningen ägde rum fredagen den 23:e mars, 2012. VinnStort.com var en av de första att meddela denna händelse.

När och när är dragningen av Eurojackpot 2023?

Eurojackpot-dragningen sker varje tisdag och fredag kl. 19.00 i Helsingfors. När vinner man Eurojackpot-jackpotten? Först väljer du 5 nummer från 1 till 50 och sedan 2 bonusnummer från 1 till 10. Om du matchar alla nummer vinner du jackpotten! Om flera vinnare har förutspått 5 nummer och 2 bonusnummer korrekt delas jackpotten mellan dessa vinnare.

När är Eurojackpot-dragningarna 2023?

Jackpotten på 73 860 867 euro som högsta vinst i Tyskland.

73 860 867,70 euro knäcktes!

Hoppa! Goda nyheter eftersom jackpotten på över 73 miljoner euro har blivit knäckt! 1 vinnare från Tyskland kan kalla sig multimiljonär från och med idag. Kommer du att knäcka jackpotten på 10 miljoner euro på fredag?

Vinnande nummer: 6-12-36-37-44-1-11

Scroll to top