Fransk Lotto

Franska Lotto eller Loto Francaise skapades av La Francaise De Jeux 1976 och har gått från styrka till styrka sedan dess. Varje år delar detta lotteri ut cirka 4,4 miljarder euro i kontantpriser till lyckliga biljettinnehavare. Den största jackpot som någonsin vunnit i detta spel var för en enorm € 18.200.000. Ytterligare ett stort pris på 10 000 000 euro vann 2010, som vinnaren använde för att rädda vägföretaget han arbetade för från ekonomisk ruin. Spelet spelas med två olika uppsättningar av nummer och på grund av detta har det sex olika priskategorier.

Loto Francaise 2023

Sammantaget har den franska Lotto skapat över 8000 miljonärer sedan spelet började. På grund av de stora vinnande oddsen att ta hem ett kontantpris har spelet nu global popularitet. Tack vare internet kan människor nu delta i det här spelet från nästan alla andra länder. Genom att köpa din biljett online kan du spela i den franska lotto och vinna utmärkta kontantpriser.

Hur man spelar fransk lotto?

French Loto är ett dubbelmatrisspel, vilket betyder att spelare måste välja mellan två olika fält med siffror. Den första uppsättningen av nummer är 5 vald från 1-49, den andra är 1 “Lucky Number” som spelarna väljer mellan 1-10. Detta spel spelas tre gånger varje vecka på måndagar, onsdagar och lördagar live klockan 20:30 GMT. Med tre ritningar som hålls per vecka finns det många möjligheter att vinna franska Lotto-priser, det betyder också att jackpotten kan flytta till stora belopp mycket snabbt.

Spelare kan vinna ett kontantpris i detta spel genom att matcha bara Lucky Number på egen hand. Totalt finns det sex olika priskategorier var och en med olika vinst odds.

Nedan finns en tabell över vart och ett av oddsen att vinna i varje Frankrike Lotto-priskategori.

Nummer matchade Lucky Number Odds Att vinna
5 Ja 1 av 19 068 840
5 nr 1 i 2 118 760
4 nr 1 i 9 631
3 nr 1 i 224
2 nr 1 av 16
0 Ja 1 av 18

France Loto är ett lotteri, som grundades 1976 och har en växande popularitet. Varje dag fler människor ansluter sig till spelet och njuta av det roliga möjligheter numeriska lotterier, som är en trygg och trivsam. I Frankrike, upp till 15 miljoner människor delta i varje teckning. Upp till 98% av den franska pratade FranceLoto lotteri där man kan spela bra – i Sverige. Vår service ger snabb och säker spel France Loto Online. Ta reda på idag om du har tur i lotteriet!

France LotoUndrar vad reglerna i den franska nationella lotteriet? Lita på att FranceLoto spelet är väldigt enkelt. Spelaren måste välja sex nummer i två pooler. Det första kuvertet måste välja fem nummer från 1 till 49 I den andra gruppen består av 10 siffror att välja bara ett nummer. För att vinna det stora priset måste korrekt identifiera alla sex nummer. France Loto lotterivinster är 6 nivåer. Första pris är ett Grand Prize, det finns fortfarande fem grader mindre prispengar.

Minsta Grand Prize i lotteriet är ett tal FranceLoto 2 miljoner euro. Om slips som ingen har drabbats av ett stort nationer i nästa dragning för gruppen är en miljon euro. I lotteri finns det 34 ytterligare ackumulering. Han vann mer än 30 miljoner, är därför möjlig. Kanske är det vad jag ska ha tur och vinna en post i France Loto?

Franska lottdragning sker på måndagar, onsdagar och lördagar kl 20.40 – naturligtvis, Frankrike. I varje ritning är fler och fler människor intresserade roligt FranceLoto lottnummer. Intresset för onlinespel blir allt mer märkbar. Fler och fler människor över hela Europa i den franska lotteriet France Loto Online eller via Internet.

Intresserad av franska lotteri nummer? Om så vi inbjuder dig att öppna ett konto på vår hemsida och att spela säkert numeriska lotteri Frankrike. FranceLoto lotteri är ett lotteri för dig!

France Lotto

FDJ – La Francaise des Jeux

Man vill att spelet ska vara roligt att spela, och arbetar för att skydda minderåriga, och för att förebygga spelberoende. Ett vinnande konsept som lockar spel-fantaster världen över.

Bakgrund

La Francais de Jeux är den officiella arrangören av lotterispel i Frankrike. Det är ett semi-publikt bolag där franska staten har 72 procent av aktierna. Resten av kapitalet ägs av lotteri-emittenter (20 procent), agenter (3 procent) och anställda på företaget ( 5 procent).

Staten godkänner spelen och sätter tullbeloppet. Skatt och momsbetalning ska tas ut och godkänna bolagets budget och konton.

Varje spel styrs av regler som publiceras i Journal Officiel, som är den Franska officiella tidningen.

Villkoren för att spela, lottdragningens organisation och schema, playslip-definitioner och instruktioner för användning, pris och nivåer med mera, anges i tidningen.

På La Francaise des Jeuxs hemsida kan man hitta flera spel att välja bland.

Bland annat Lotto/Superlotto, Euro millions, KENO, Joker och Parions.

Franskt lotteri har funnits (men i annorlunda form) sedan 1505. French Loto var tidigare känt som det officiella franska lotteriet 1976.

Den officiella franska lotto-dragningen är på Måndagar, Onsdagar och Lördagar.

För att vinna Franska lotteriets jackpot behöver du matcha 5 av 49 nummer, plus lyckonumret som dras från en separat pool av nummer 1 till 10. För att kamma hem det åtråvärda förstapriset måste spelarna matcha alla fem huvudnummer.

Att vinna France lotto

Det franska lottot erbjuder en skattefri jackpot och bra odds genom de sex prisdivisionerna, från jackpot till de sekundära priserna. Deltagarna har 1 på 16 procents chans att vinna ett kontant pris.

Det franska lottot erbjuder 6 priskategorier som sträcker sig från 5 + 1 till matchen 0 + PB´s priskategori, som i sin tur belönar spelare för att gissa just det numret.

Det franska lottots start-jackpot börjar vid 2 miljoner euro och har stor rollover-potential. Varje gång jackpotten går orörd ökar priset med 1 miljon euro vid nästa dragning. De lyckliga jackpot-vinnarna kan hämta sitt skattefria första pris i en kontant klumpsumma. I händelse av flera vinnare kommer vinsten att delas lika bland deltagarna. Alla de vinnande bidragen måste samlas in, inom 60 dagar från dragningsdagen.

Den hittils största franska jackpotten ligger på 18.2 miljoner euro. Möjligheten finns till att vinna det dubbla, det vill säga en första pris-vinst på 36 miljoner euro och så mycket som 34 rollovers.

Det franska lottot är känt för sina imponerande vinnande odds, som lovar att 1 av 16 spelare kommer att sluta som vinnare.

Information och fakta om det franska lotteriet

Det franska lottot har lockat till sig fans från hela europa och även i resten av världen. Gemensamt för deltagarna är att de delar samma passion för fantastiska priser, chansen till rollover, attraktiva vinnande odds, och varierande spel-möjligheter.

Det uppskattas att France lotto delar ut 4.4 biljoner euro per år i priser, både för jackpot och sekundära prisdivisioner. Inkomsterna från France lotto gynnar många sektioner av det franska samhället, bland annat sjukvården och det nationella centrumet för sport och idrotts-utveckling.

Scroll to top