Thelotter Sverige

Från juli 2020 är det möjligt att köpa officiella lotter från Sverige från olika lotterier runt om i världen. Köp biljetter online nu för det amerikanska lotteriet American Powerball eller Mega million. Eller europeiska jackpotlotterier som Eurojackpot eller Euromillions.

Lotteriutbud

Lotteritjänsten theLotter Sverige har ett utbud på över 50 internationella lotterier som spelare kan välja mellan. Där finns lotterier med dagliga dragningar, lotterier med dragning en gång i veckan, lotterier med enorma jackpottar i miljardklassen, lotterier med bra odds, superdragningar och mycket mera.
Tänk dig att kunna spela om stora fantastiska jackpottar på världskända lotterier som US Powerball, Mega Millions, EuroMillions och SuperEnalotto. Men vilka är dessa lotterierna?

Online lotteritjänsten theLotter, som har sitt huvudkontor på Malta, lanserades 2002 med målet att ebjuda spelare från hela världen möjlighet att spela på kända globala lotterier. Sommaren 2020 fick theLotter svensk spellicens från Spelinspektionen och erbjuder nu svenska kunder betting på internationella lotteriers utfall utan att de behöver åka till landet där lotteridragningarna hålls. theLotter Sverige följer alla gällande regler och kunder kan känna sig trygga när de spelar på sajten.

Lotteribetting Thelotter

Den svenska spellagen tillåter endast lotteribetting för onlinespelare i Sverige. Att spela på en lotteritjänst online, som theLotter Sverige, jämfört med om du går med din lottokupong till ditt lokala lotteriombud skiljer sig åt på en viktig punkt. När du går ner till ditt lokala lotteriombud deltar du i det officiella lotteriet med en kupong medan vid spel online bettar du på det officiella lotteriets dragningsresultat.
Vid betting deltar du inte i det officiella lotteriet utan följer endast resultatet. Det betyder att de priser du vinner betalas ut av theLotter Sverige, inte av det officiella lotteriet. theLotter vinstförsäkrar lotterispelen och försäkringarna träder in och betalar priset om du vinner stort. De mindre priserna betalas ut med inkomster som fåtts in från försäljningen. Alla priserna betalas ut kommissionsfritt.

theLotter Sveriges bonus och erbjudanden
Spelare tycker om bonusar och theLotter har ett mycket fint välkomstbonus till alla nya kunder när de gör sin första insättning. 100 % cashback oavsett storleken på insättningen! Det betyder att om du sätter in en summa pengar får du motsvarande belopp i bonus som du kan betta med. Tänk bara på att bonuset måste användas inom sex månader från det att den gavs till dig.

Fördelar Lotto-säljaren Thelotter

Sammanfattningsvis är följande fördelar att spela på Thelotter:

Svenska / webbplats
Kan nås via telefon eller chatta
Utmärkt svensk kundservice (högt betygsatt av spelare)
Brett utbud av utländska lotterier
Regelbundna rabattkampanjer inklusive en gratis biljett när du köper en biljett
Inga prenumerationer eller skyldigheter. Du spelar, en eller flera gånger, allt utan skyldighet
Licens för de olika lotterierna

Hur man spelar lotto på theLotter
Det är inte svårt att spela lotto online på theLotter. Du börjar med att gå in på theLotters webbplats och väljer ut det lotteri du vill betta på. När du har valt lotteri ser du att du har några speltyper att välja mellan. Du kan spela med standardspel som gäller för en dragning, bolagsspel som är ett gruppspel och spelpaket som innehåller både en individuell rad och bolagsspel.
Sedan fyller du i de nummer du vill ha och om du tycker att det är svårt att bestämma vilka nummer du ska ha kan du använda snabbvalet och låta datorn slumpa fram numren åt dig.
Innan du betalar för dina bets kan du lägga till flerdragningspaket eller en prenumeration. Med dessa två alternativ missar du inga spännade dragningar. När du har betalat är det bara att vänta på att dragningen ska äga rum. theLotter håller koll på dina lottospel och skickar ut ett vinstmeddelande när du vinner ett pris. Vinsterna sätts in antingen på ditt spelkonto eller på bankkontot beroende på prisets storlek.

Betalningsmetoder
Som kund vill man även ha ett antal betalningsmetoder att välja mellan. theLotter accepterar de vanligaste betalningsmetoderna. Du kan göra insättningar med kreditkorten VISA och Mastercard, e-plånböckerna Skrill och Neteller, förbetalda Paysafecard och banköverföring med med Nordea. Du kan även använda direktbetalningsmetodenTrustly.
Vid uttag finns färre alternativ.Du kan använda dig av VISA och Mastercard, e-plånböckerna som nämndes ovan och banköverföringen.

theLotters kundsupport

Även om theLotter har en användarvänlig webbplats med instruktioner om hur man spelar kan det dyka upp en del frågor och då är en en dygnet runt support en fantastisk tillgång. För närvande finns ingen svensk kundsupport utan du behöver använda engelska. Du kan antingen live-chatta eller skicka e-post till supporten.
Innan du kontaktar kundtjänsten kan det löna sig att kolla igenom den omfattande FAQ-delen som har svar på de vanligast ställda frågorna.

Fördelar med att spela på lotto online
Det finns många fördelar med att spela lotto online jämfört med att gå ner till butiken med dina lottokuponger.
• Utbudet av lotterier online är mycket större än hos det lokala lotteriombudet.
• Du kan spela om världens största jackpottar.
• Du är inte begränsad till det lokala lotteriombudets öppettider utan du kan spela när det passar dig.
• Du kan spela var som helst så länge du har internetuppkoppling.

Varför ska man välja thelotter Sverige?
Att det ska finnas ett brett utbud med lotterier och spelformer är en självklarhet, men innan du väljer att spela online är det bra om du kollar upp några saker till. Se för det första till att lotteritjänsten har svensk spellicens så att det är tryggt och säkert för dig att spela. Sedan är det också viktigt att se till att det finns en fungerande kundsupport som är lätt att komma i kontakt med. Som kund vill du nog också att spelbolaget ska uppmuntra till ansvarsfulla spelvanor.
theLotter Sverige uppfyller ovanstående kriterier och är därför ett bra val om du vill betta på internationella lotteriers dragningsresultat.

Scroll to top