Superenalotto

SuperEnalotto har funnits sedan 1997 och hette tidigare Ena Lotto, vilket har drivits i Italien sedan 50-talet. I SuperEna väljer man ut sex nummer av 90, och i dragningen väljs även ett så kallat Jolly-nummer, en bonusboll som gör att man har chansen till fler vinster om man inte träffar jackpotten. På grund av formatet är sannolikheten att vinna jackpotten är väldigt liten och därmed kan de växa och bli väldigt stora. SuperEnaLotto.

Italiens lottojackpott står

Att vinna i SuperEnalotto måste exakt förutsäga något av följande konfiguration: av 6 nummer “sex” – Jackpot, med 5 nummer “fem”+ “med det antal extra – Jolly nummer, med 5 siffror “fem “, ca 4 av “fyra”, 3 numret “tre”. Naturligtvis, det största priset man kan få, när kommer rekommendera den korrekta sex nummer plus den extra nummer.

SuperEnalotto Ritningar hålls varje tisdag, torsdag och lördag klockan 20:00. Du kan spela på två sätt. Det främsta sättet möjligt endast om du bor i Italien är att köpa ett lotteri av ödet i en kiosk eller en butik som säljer massor lottnummer. Innebär detta att ni, som bor i Sverige kan du inte spela SuperEna? Självklart inte! Det är det som skapar tjänster som vårt att kunna spela lotto online. Detta är det andra sättet att spela – du kan köpa en lott över Internet med hjälp av lämpliga och SuperEnasäkra service.

Största jackpotten Italienska lotto

Under 2010 hade SuperEnalotto två fina priser. En av dem föll den 9 februari och uppgick till 139 € 022 314. Det stora priset kommer att delas mellan två spelare som skreślili sex vinnande nummer och fick € 69,511,157.32 vardera. Andra pris till ett värde av € 177,729,043.16, av den 30 oktober var den högsta ackumulering i historien om tretton Super Ena lotto lotteri. Den största hittills i Europa var delat på anhopningen av 70 personer som spelar tillsammans. Med det senare, den i särklass största ackumulerade ökningen av antalet sålda biljetter på oavgjort SuperEnalotto. Handläggningen av lotteri köpte SuperEna alla italienska barn, och avslutas med ett hundratal patchar.

Vi uppmuntrade dig att prova lyckan i det italienska lotteriet SuperEna? Om så är fallet, och vi tror att ja, vi inbjuder dig att festa och delta i utlottningar SuperEnalotto online!

Superena – Det Italienska superlottot

Du behöver inte bo i Italien för att spela italienska Superena lottot. Det är en modifierad version av 50-talets populära Enalotto.

Med en jackpot som startar på 1,3 miljoner växer sig skaran av spelare sig allt större.

Så här gör du för att spela Superena

Att spela Superenalotto är enkelt, allt du behöver göra är att välja 6 lotterinummer av 90 möjliga. För att få jackpott måste du matcha ditt nummer med bollarna som är dragna i spelet.

Superena lotto spelas tre gånger i veckan, på tisdagar, torsdagar och lördagar.

Det finns fem kategorier för lottovinster som inkluderar användandet av ”the jolly” (bonus boll). Lottovinsterna varierar beroende på storleken av jackpotten.

Odds, jackpot och vinster

Oddsen att vinna i ett Superena lotto är 6/90. Det är bättre än standardoddsen som ligger på 6/49. Om ingen vinner går jackpotten över till nästa spel, och fortsätter rulla på tills någon vinner.

Det har funnits många anmärkningsvärda vinnare av Superena genom åren. Fredag 22 august 2009 kammade en ensam vinnare in 143,9 miljoner.

UK lottery – det brittiska lotteriet med skattefria vinster

UK lottery, eller Lotto UK är nummer ett i Storbrittanien. Det grundades av brittiska Camelot 1994. Det har två lottdragningar i veckan. På lördagar och onsdags-kvällar. Sedan första dragningen har UK lottery vuxit rejält, och gör fortfarande spelare till miljonärer.

För att vinna lotteriet måste man som spelare matcha 6 valda nummer med 6 alla 6 nummer dragna från lotteriet. En extra bonusboll skapar ännu en prisnivå för att belöna spelare som matchat bonusboll och 5 siffror.

Lotto UK följer ett enkelt 6/49 nummerformat, vilket innebär att spelaren väljer 6 nummer från de 49 möjliga.

Oddsen att vinna jackpotten är goda, därför blir det sällan omdragning mer än två gånger. Detta resulterar i att den brittiska jackpotten sällan stiger över 10 miljoner. Det är ett spel som är lätt, både att spela och vinna. Alla priser betalas som engångsbelopp och är skattefria.

Scroll to top