Mega Millions lotterier USA

Köp en biljett nu och delta i det amerikanska lotteriet Mega Millions. Jackpotten kan nå mer än en miljard dollar. Du kan också spela online i Sverige med detta amerikanska Mega Millions-lotteri.


Hur man spelar Mega Millions?

Mega Millions spelas genom att välja 5 nummer från 1-56, och 1 “Mega Number” från 1-46. Dessa 6 nummer utgör en Mega Millions-post och ju fler nummer du matchar desto högre pengar kommer du att vinna. Matcha alla nummer för en jackpot!

Dragningar hålls två gånger varje vecka på tisdagar och fredagar kl. 23:00 Eastern Standard Time. Mega Millions-resultat kan hittas här inom några minuter efter den direkta dragningen.

Utan tvekan kommer spelet att gå från styrka till styrka. Om det inte finns något lock på jackpoten är det troligt att det kommer att behålla sitt rekord med världens största lotteripris.


Hur spelar man Mega Millions från Sverige?

Välj fem (5) nummer från 1 till 70 i spelområdet på spelplanen eller markera rutan “QP” så väljer terminalen dina fem (5) nummer. ELLER, be din lotteriföräljare om ett “Quick Pick” så väljer terminalen alla dina nummer!

Välj din Mega Ball. Välj ett (1) Mega Ball-nummer från 1 till 25 i det nedre gula spelområdet på spelplanen eller markera rutan “QP” så väljer terminalen ditt Mega Ball-nummer.

MULTI-DRAW

Du kan spela samma nummeruppsättningar för mer än en dragning. Markera rutan “MULTI-DRAW” för att spela upp till 10 dragningar i följd.

NÄR DU KÖPER, MEGAPLY

Spela Megaplier®-funktionen för en extra 1 dollar per spelplan och du kan öka dina vinster som inte är stora/jackpotpriser med 2, 3, 4 eller 5 gånger!

Markera rutan “JA” under “MEGAPLIER” för att välja denna funktion för alla spelplaner på spelplanen.

Megaplier-numret kommer att väljas från ett fält med 15 nummer enligt följande frekvens: en 5:a, tre 4:or, sex 3:or, fem 2:or. Alla andra vinster än de stora som du vinner i ett Mega Millions-spel multipliceras med det Megaplier-nummer som dras om du har köpt Megaplier-funktionen.

BETALNINGSALTERNATIV FÖR MEGA MILLIONS-VINSTER

  • 30 årliga utbetalningar” eller “alternativ med kontantvärde”.
  • ANNUAL PAYMENTS” om du vill få ditt pris i 30 årliga utbetalningar.
  • CASH VALUE OPTION” för en enda utbetalning av jackpottprisets nuvarande kontantvärde.

Du kan inte ändra betalningsalternativet vid ett senare tillfälle. Om du inte väljer ett betalningsalternativ när du använder ett spelkort kommer ditt spelkort att avvisas om du inte väljer ett betalningsalternativ.

Det stora priset är ett pari-mutuel-pris och delas lika med antalet vinnare av det stora priset. Det stora Mega Millions-priset som annonseras är inte alltid ett garanterat belopp, det är ett uppskattat belopp. En vinnare av det stora priset kan få mindre än det annonserade beloppet baserat på den faktiska försäljningen av Mega Millions-spelet och räntorna för långsiktiga investeringar.


Hur arbetar jag och spelar USA Mega millioners lotto?

Mega Millions är ett populärt multi-state spel som erbjuds i tolv stater. Spelare väljer sex nummer från två separata nummerpooler: fem nummer från 1 till 56 och ett nummer från 1 till 46. Alla sex nummer måste väljas i ritningen för att vinna jackpotten. Oddsen att vinna jackpotten är cirka 175 miljoner till 1. Teckningar hålls två gånger i veckan.
Tillsammans med powerball är Mega Millions den största lotto i Amerika.


Vad är Mega Millions?

Du kan spela Mega Millions i 44 stater plus District of Columbia och U. S. Jungfruöarna; totalt 46 jurisdiktioner och online (över hela världen). Se sidan Var du ska spela för mer information. Med miljoner människor som spelar kan jackpots rulla till ännu högre nivåer med snabbare hastighet. Jackpots börjar på 40 miljoner dollar. Du väljer sex nummer och det finns nio spännande sätt att vinna i spelet.

Big game Mega Millions

Mega Millions var ursprungligen känd som Big Game. Den första Big Game-ritningen ägde rum den 6 september 1996. Den blev populär och gav snart jackpots på över 50 miljoner dollar. Den största jackpotten vann i maj 2000 – två vinnare, en i Michigan och en i Illinois, delade 363 miljoner dollar.

Däremot sänkte Big Game-försäljningen under FY 2001, så speloperatörer bytte namn till Mega Millions och ökade den ursprungliga jackpotten till $ 10 miljoner, dubbelt så mycket som det hade varit för Big Game. Biljettförsäljningen ökade dramatiskt. År 2005 höjdes minsta jackpotten till 12 miljoner dollar när Kalifornien gick med i lotteriet. Den största Mega Millions jackpotten var i mars 2007 – $ 390 miljoner delades mellan ett par i Woodbine, New Jersey och en annan person i Dalton, Georgia.

lottoteckning Mega Millions 2023

Vad händer med ett Mega Millions jackpotpris om det inte anspråk?

Om ett jackpotpris inte krävs inom den erforderliga tidsgränsen (som varierar beroende på tillstånd), kommer varje deltagande stat i Mega Millions-spelet att få tillbaka alla pengar som staten bidrog till den okrävade jackpotten. Varje stat använder sina oavgjorda lotteripriser för olika ändamål. Kontakta lotteriet där du spelar för att ta reda på hur oavgjorda priser används.

MegaMillions är ett lotteri, som är väldigt populärt och där man kan vinna stora pengar.

Den som spelar Mega Millions väljer ut sex nummer från två olika bolluppsättningar. I den första uppsättningen väljer man ut fem nummer från 1 till 56 (vita bollar). I den andra uppsättningen väljer man ut ett nummer från 1 till 46 (guldfärgade bollar). För att vinna jackpotten måste man ha samtliga nummer rätt. MegaMillions har dragningar på tisdagar och fredagar.


Mega Millions Historia

Det amerikanska Mega Millions lotteriet har fått stor och välförtjänt uppmärksamhet. De kan stoltsera med att de har haft de största jackpotsen i Nordamerikas historia Megamillions-lotteriet startade 31 augusti 1996, och gick då under namnet ”The big game”.

Så spelar du Mega Millions

Precis som många andra lotterier använder sig Mega millions lotteriet av två bolluppsättningar. Som spelare väljer man fem nummer mellan 1-56. De kallas för ”de vita bollarna”. Ytterligare ett nummer mellan 1-46 väljs och kallas för ” den guldfärgade megabollen”.

Eftersom megabollen dras från ett separat bollset finns chansen att det kan vara samma nummer som någon av de vita bollarna.

För att kamma hem jackpotten måste lottospelaren matcha alla sex dragna lottonummer.


Mega Millions dragningar

Dragningarna sker två dagar i veckan. På tisdagar och fredagar klockan 23.00, Eastern time.

Mega Millions har nio priskategorier och för att vinna jackpotten måste spelare matcha de fem första numren och mega ball. Missa inte chansen att spela i Mega Millions lottodragning. Jackpottrekord och vinster. Lotteriets jackpottrekord ligger på den obeskrivliga summan 656 miljoner dollar.

Scroll to top