414 miljoner dollar vinnande biljett Mega miljoner såldes i Glendale

en 18 juni 2020 tar ett par i Glendale, Arizona, hem nära en fjärdedel av en miljard dollar och väljer kontantalternativet för sin jackpot-vinnande Mega Millions-biljett.

“Vi är så glada att se att detta par gör anspråk på vår allra första Mega Millions-jackpot”, säger Gregg Edgar, Arizona Lottery Executive Director. “Arizona Lottery handlar om att göra mer nytta i vårt land och göra drömmar uppfyllda för våra spelare.

Den vinnande biljetten på 414 miljoner dollar såldes på en Circle K, belägen på 20203 N. 67th Ave. i Glendale. Kontantoptionen är värd $ 319,9 miljoner, minus cirka 76,8 miljoner dollar i federala skatter och 15,3 miljoner dollar till delstaten Arizona, för en beräknad utbetalning på 227,8 miljoner dollar till dessa lyckliga spelare. Paret väljer att förbli permanent anonymt enligt en statlig lag som antogs förra året.

Flerdragningsbiljetten, som såldes den 27 maj, matchade alla sex siffrorna i Mega Millions-teckningen tisdag 9 juni och vann den 11: e största jackpotten i spelets historia och den största utbetalningen till någon Arizona Lottery-spelare någonsin! Circle K, vår värdefulla detaljhandelspartner, får också ett $ 50.000 försäljningsincitament från Arizona Lottery för att sälja den vinnande biljetten, som de har lovat att donera till sin välgörenhetsorganisation, United Cerebral Palsy of Central Arizona.

Även om detta Glendale-par vill vara anonym, berättar de gärna sin vinnande berättelse. Han är 70, och hon 63, och de har spelat lotteri regelbundet de senaste 38 åren.

Hon säger att när hon kollade sina siffror och såg att hon hade vunnit, började hon skrika: “Herregud, herregud, herregud!”, Och sprang genom huset för att berätta för sin man, som säger att han fortfarande kan tror inte att de vann.

414 miljoner dollar vinnande biljett Mega miljoner såldes i Glendale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top